ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Η Virtsolutions ιδρύθηκε το 2012 απο το επιχειρηματία Κόπτσα Χρήστο. Είναι επιχείρηση Χονδρικής Πώλησης, που διακινεί ιατρικά αναλώσιμα, απορρυπαντικά, ιατρικό - νοσοκομειακό εξοπλισμό και επαγγελματικά μηχανήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τμήματος στον ιατρικό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα. Η Virtsolutions είναι σε θέση να ικανοποιεί κάθε ανάγκη στον ιατρικό τομέα καθώς και να εκτελεί κάθε πρόγραμμα καθαρισμού συνδυάζοντας ειδικά απορρυπαντικά, με το κατάλληλο σύνεργο, το ειδικό μηχάνημα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και στον τομέα της υγιεινής με τις μεθόδους HACCP, καθώς είναι σε θέση να προσαρμόζει επιλεγμένα προϊόντα σε αυτό το πρόγραμμα, που αφορά τις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά. Όλα τα προϊόντα ιατρικά αλλά και καθαρισμού έχουν έγκριση της κυκλοφορίας τους στην Ελληνική αγορά από το γενικό χημείο του κράτους και τα προϊόντα απολύμανσης έχουν την έγκριση του ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Επίσης, για την αποδοτικότερη χρήση των προϊόντων καθαρισμού και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της, η Virtsolutions παρέχει πρόσθετα συστήματα δοσομέτρησης για τα προϊόντα καθαρισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό της επιχείρησης είναι οτι μέσα στο ελάχιστο διάστημα λειτουργίας, έχει κατορθώσει να κερδίσει ένα πολύ σεβαστό μερίδιο στην αγορά του τομέα επαγγελματικού καθαρισμού, και επίσης την εμπιστοσύνη των πελατών της από τον ιατρικό, εμπορικό και βιομηχανικό χώρο. Η Virtsolutions επέλεξε και συνεργάζεται  στην Ελλάδα με εταιρείες  όπως:

ECOLINEECOLABCOSMOMEDMOBIAK careENDLESSSOFT BOURNAS, και άλλες.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής > ΕΓΓΡΑΦΗ > ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ , ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.
  • Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει κάνοντας προσθήκη στο ΚΑΛΑΘΙ. Το ιδιο θα κάνετε καθε φορά που επιθυμείτε ένα προϊόν, στην συνέχεια κάντε "ΚΛΙΚ" πάνω στο εικονίδιο με το ΚΑΛΑΘΙ και επιλέξτε > ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. 
  • Εισάγετε τα στοιχεία εγγραφής , e-mail & κωδικό πρόσβασης, πατήστε > ΕΙΣΟΔΟ και θα εισέλθετε στο περιβάλλον ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
  • ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ. Λεπτομέρειες παραγγελίας > Λεπτομέρειες παράδοσης, > Επιβεβαίωση παραγγελίας. Εμείς εντός 24 ωρών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας, να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας και να ενημερωθείτε για τυχόν επιπλέον εκπτώσεις - προσφορές για τα προϊόντα που επιλέξατε.
ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Επικοινωνήστε μαζί μας απο ώρα 09:00 εως 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες)  στα τηλέφωνα 2114113574 , 6977360998, μέσω ΦΑΞ στο 2114113574 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - email, στην διεύθυνση : [email protected]
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική (ΜΗ ΕΝΕΡΓΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ) 

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα με ασφάλεια .

μέχρι και 6 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω  των 500€ υποστηρίζεται απο το σύστημα πληρωμής του site μας.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  • EUROBANK : 0026.0328.98.0200716771
  • ΕΘΝΙΚΗ   : 05147015936 

Μέσω E-BANKING στους παρακάτω λογαριασμούς IBAN

  • EUROBANK : GR5202603280000980200716771
  • ΕΘΝΙΚΗ   : GR1401100510000005147015936

Κατόπιν της κατάθεσης στην τράπεζα, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με FAX στο 2114113574 ή μέσω E-MAIL στην διεύθυνση [email protected] Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.


Μέσω PayPal (ΜΗ ΕΝΕΡΓΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ) 


Μέσω VIVA PAYMENTS 


Για την χρήση υπερεσιων VIVA PAYMENTS ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις της υπηρεσίας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.Οι αποστολές / παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με courier

Με μεταφορική εταιρεία

Με ΕΛΤΑ


Επωφεληθείτε με δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ και μονο για παραδόσεις εντός Αττικής. 

* Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας αποτελεί δυσπρόσιτη περιοχή με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας, είτε πρόκειται για παραγγελία μεγάλου όγκου που το βάρος της ξεπερνά τα 20 κιλά, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ